کل : 2719228

زمانبندی و راهنمای انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

۱- شروع انتخاب واحد از تاریخ  97/06/17 می باشد.

۲- به جدول زمانبندی و مبالغ تعیین شده جهت انتخاب واحد دقت فرمایید و در زمان های تعیین شده نسبت به انتخاب واحد اقدام فرمایید. در غیر اینصورت عواقب ناشي از تأخير در ثبت نام بعهده دانشجو مي باشد.

۳- جهت فعال شدن انتخاب واحد، باید نسبت به تسویه حساب کامل بدهی خود اقدام نموده و مبلغ علی الحساب تعیین شده را نیز پرداخت نمایید.

توجه: بستانکاري ترم قبل از مبلغ علی الحساب اعلام شده کسر و بدهکاري ترم قبل نيز به مبلغ علی الحساب اعلام شده اضافه و بصورت خودکار در سیستم شهریه آنلاین محاسبه خواهد شد.

۴- توصیه می شود قبل از تاریخ انتخاب واحد خود نسبت به پرداخت مبلغ علی الحساب اقدام نموده تا در زمان انتخاب واحد به دلیل ترافیک بالای سایت دچار مشکل نشوید.

۵- رعایت پیشنیازی و همنیازی دروس به عهده دانشجو بوده و در غیر اینصورت طبق مقررات آموزشی اقدام خواهد شد.

۶- انتخاب واحد و پرداخت های مالی بصورت اینترنتی می باشد. از مراجعه حضوری به آموزش و امور مالی جداً خودداری فرمایید.

۷- دانشجویان سهمیه بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از تسويه حساب نيمسال هاي قبلي از سوي سازمان بنياد شهيد قادر به انتخاب واحد خواهند بود. خواهشمند است در اين خصوص موضوع را از طریق سازمان بنياد شهيد و امورایثارگران پيگيري فرماييد.

۸- دانشجویان کلیه رشته ها در هر ترم فقط مجاز به انتخاب واحد یک درس از گروه معارف می باشند و در غیر اینصورت واحد درسی اضافی حذف خواهد شد و مبلغ آن به دانشجو عودت داده نخواهد شد.

۹- دانشجویان کلیه رشته ها، به استثنای دانشجویان ترم آخر درصورت انتخاب واحد کارآموزی مجاز به اخذ بیش از ۱۶ واحد درسی نخواهند بود. در غیر اینصورت واحد های اضافی به تشخیص آموزش حذف شده و شهریه آن نیز به دانشجو عودت داده نخواهد شد.

۱۰- دانشجویان ترم آخر که با احتساب درس کارآموزی تعداد واحدهای باقیمانده آنها حداکثر ۲۴ واحد می باشد، استثنائاً مجازند کلیه واحدهای باقیمانده و کارآموزی خود را بصورت همزمان در یک نیمسال اخذ نمایند.

زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

گروه