معرفی گروه مهندسی کامپیوتر و مسئولین گروه

رشته مهندسی کامپیوتر

نظر به اهمیت روزافزون فن و دانش کامپیوتر و گسترش تصاعدی کاربرد آن در تمام زمینه های حیات بشری و نیاز فزاینده تکنولوژی و علوم معاصر به کامپیوتر باعث گردیده که به این علم توجه خاصی مبذول گردد . زمینه هایی مانند طراحی ، ساخت و راه اندازی سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری جدید، بررسی و شناخت سیستمهای سخت افزاری و نرم افزاری ،ارائه روشهای بهره برداری ، نگهداری ، عیب یابی ، اصلاح و توسعه آنها علومی می باشند که در بستر آنها فنون دانش کامپیوتری نهفته است و مسلما داشتن تخصص و آمیختن آن به تجربه کارآمدی فرد را به مراتب بالاتر می برد .

تاریخچه گروه

گروه مهندسی کامپیوتر موسسه آموزش عالي احرار رشت از سال 1387 با مجوز وزارت علوم تحقيقات و فناوري براي پذيرش دانشجو در رشته های کاردانی ناپیوسته نرم افزار و سخت افزار  فعاليت  آموزشی خود را شروع نمود. این گروه آموزشی در سال 1388 با پذيرش دانشجو در رشته مهندسی نرم افزار در مقطع كارشناسي ناپيوسته و در مهرماه سال 1389 با جذب دانشجو در رشته کاردانی پیوسته نرم افزار فعالیت آموزشی خود را گسترش داده است. از مهرماه 1392 گروه موفق به دریافت مجوز و جذب دانشجو در رشته مهندسی نرم افزار در مقطع کارشناسی پیوسته گردید.

گروه مهندسی کامپیوتر در تابستان 1396 موفق به اخذ مجوز مقطع کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار شده که بدین ترتیب در نیمسال اول 96-97 آماده ثبت نام از اولین دوره دانشجویان متقاضی خواهد بود .

هم اکنون گروه مهندسی کامپیوتر دارای مقاطع ذیل می باشد :

- کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار

- کارشناسی پیوسته نرم افزار