اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته در مرحله تکمیل ظرفیت

بدینوسیله به اطلاع می رساند کلیه داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته های این موسسه اعم از آنهایی که قبلا در آزمون سراسری سال 1395 ثبت نام نموده اند با سوابق تحصیلی یا ثبت نام ننموده اند می توانند برای ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت از تاریخ 12 مهر لغایت 12 آبان ماه سال 1395 با در دست داشتن مدارک زیر به موسسه آموزش عالی احرار واقع در رشت، جاده لاکان (بلوار پروفسور سمیعی)، شهرک سید احمد خیمنی مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

- اصل مدرک پیش دانشگاهی که تاریخ فارغ التحصیلی آن 95/6/31 و یا 95/10/30 باشد و یا گواهی آن

- اصل مدرک کاردانی و یا گواهی آن

- پرداخت 180000 ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت سازمان سنجش آموزش کشور

- اصل شناسنامه

- اصل کارت ملی

- 8قطعه عکس 3*4

- مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول

توصیه میشود داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است دواطلبان پس از ثبت نام در موسسه تا تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور بصورت مشروط به عنوان دانشجو پذیرفته شده و مشغول به تحصیل می شوند.

آموزش موسسه آموزش عالی احرار