قابل توجه دانشجویان متقاضی شورای بررسی موارد خاص (دو ترم مشروط و ...)

دانشجويان گرامي، با توجه به تعداد اندک دانشجویان ثبت نام شده در سامانه شوراي بررسي موارد خاص و با توجه به فرصت کوتاه باقیمانده تا پايان زمان ثبت نام در سامانه تا تاريخ 31/04/92 شايسته است به نكات ذيل دقت فرماييد.

1- به درخواستهايي كه از طريق سامانه شوراي بررسي موارد خاص ثبت نشده باشد، تحت هيچ شرایطی رسیدگی نخواهد شد و عواقب بعدي آن به عهده دانشجو خواهد بود.

2- درخواسته آندسته از دانشجوياني كه به هر دليل ثبت نام خود را تكميل ننموده اند و عبارت " ثبت نام شما تکمیل شده است و در دست بررسي توسط دانشگاه می باشد" در قسمت ثبت نام آنها نمایش داده نشده است، به اين سامانه ارسال نشده است و مورد بررسي قرار نخواهد گرفت.

3- دانشجويان 2 ترم مشروط و يا دانشجويان متقاضي سنوات به منظور ادامه تحصيل مي بايد حتما بطور كامل درخواست خود را در اين سامانه به ثبت برسانند در غير اينصورت از ادامه تحصيل آنها جلوگيري به عمل خواهد آمد.

4- با توجه به اشتباهات و سوالات مكرر دانشجويان در خصوص نحوي ثبت نام در سامانه شوراي بررسي موارد خاص، حتماً به راهنمای نحوی ثبت نام در ادامه همين اطلاعيه دقت نماييد.

تذکر: مسئوليت عواقب ناشي از عدم ثبت نام صحيح دانشجو در اين سامانه بعهده خود دانشجو بوده و دانشگاه در اقبال آن هيچگونه مسئوليتي نخواهد داشت.

------------------------------------| راهنماي ثبت نام |------------------------------------

1) موارد سايت خدمات آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به نشاني http://msrt.ir/sites/ddstu  شويد.

2) بر روي دكمه {ورود به سامانه خدمات آموزشی} كليك نماييد.

3) در صفحه باز شده (پايين صفحه سمت راست) در قسمت {سامانه شورای بررسی موارد خاص} بر روي گزينه {درخواست بررسی موارد خاص} كليك نماييد.

4) در صفحه بعد پس از تاييد قبول شرايط ثبت نام و با كليك بر روي دكمه {ادامه} وارد مرحله اول ثبت نام شويد.

5) در اين قسمت بايد با كليك بر روي فرم شماره 1 (مشخصات متقاضی) اطلاعات خواسته شده را بصورت کامل تکمیل نمایید و در انتهای فرم با زدن دکمه {ثبت} اطلاعات شما ثبت شده و پنجره زیر نمایش داده خواهد شد.

6) کد رهگیری نشان داده شده را یادداشت نمایید، سپس جهت تکمیل ثبت نام با کلیک بر روی دکمه {پرداخت} مبلغ درخواستی (000/10 تومان) را توسط کارت بانکی عضو شتاب پرداخت نمایید.

توجه: حتما باید مبلغ درخواستی را واریز نمایید در غیر اینصورت اجازه تکمیل ثبت نام را نخواهید داشت و درخواست شما به سامانه شورای بررسی موارد خاص ارسال نخواهد شد.

7) پس از واريز وجه، وضعيت اوليه ثبت نام به شما نمايش داده خواهد شد، در انتهاي همان فرم بر روي دكمه {تكميل ثبت نام} كليك نماييد و به تربیت فرم های باقیمانده را تکمیل نمایید.

توجه: در فرم شماره 4 (موارد خاص) حتما بايد به يك مورد خاص جهت ارائه درخواست اشاره نموده و مدارك آن را در همان قسمت پيوست (آپلود) نماييد.

8) پس از تكميل اطلاعات خواسته شده در انتهاي ثبت نام حتما بايد بر روي دكمه {ثبت نهايي} كليك كرده و در فرم نمايش داده شده عبارت "ثبت نام شما تکمیل شده است و در دست بررسي در دانشگاه می باشد" را مشاهده نموده و کد رهگیری دریافت نمایید. در غير اين صورت ثبت نام شما به درستي انجام نشده است و مي بايد مجدداً وارد قسمت {تكميل ثبت نام} شده و مشكل را برطرف نمایید.

--| آموزش موسسه آموزش عالي احرار رشت |--