اطلاعیه بسیار مهم در خصوص ثبت نام در سامانه شوراي بررسي موارد خاص

دانشجویان گرامی، جهت تکمیل ثبت نام در سامانه شوراي بررسي موارد خاص باید مبلغ 000/100 ریال (ده هزار تومان) درخواستی در سامانه را بصورت آنلاین در انتهای ثبت نام واریز نمایید. در غیر اینصورت اطلاعات ثبت نامی به شورای بررسی موارد خاص ارسال نخواهد شد و مسئولیت عواقب بعدی آن به عهده دانشجو خواهد بود.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

یادآوری: اطلاعیه بسیار مهم در خصوص درخواست کمیسیون موارد خواص از طریق سامانه وزارت علوم :: (28/03/92)

آندسته از دانشجویانی که بدلیل داشتن 2 ترم مشروطی و یا اتمام سنوات مجاز تحصیل و ... از ادامه تحصیل در این موسسه محروم شده اند و متقاضی رسیدگی تقاضایشان در شورای بررسی موارد خاص استانی می باشند، موظفند از تاریخ 13/03/92 لغایت 01/05/92 درخواست خود را از طریق سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی http://msrt.ir/sites/ddstu ثبت نمایند. قابل ذکر است برابر دستورالعمل صادره از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فقط آندسته از تقاضاهایی مورد بررسی قرار می گیرد که حداکثر تا تاریخ 01/05/92 در سامانه فوق الذکر ثبت شده باشد.

راهنمای درخواست در سایت وزارت علوم:

1- پس از ورود به سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر روی گزینه کلیک کنید.

2- در صفحه باز شده (سامانه خدمات آموزشی) در قسمت "سامانه شوراي بررسي موارد خاص" فرم درخواست بررسي موارد خاص را تکمیل نمایید.