کل : 2622066

قابل توجه داوطلبان ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور سال 1394

بدینوسیله برخی از امکانات و تسهیلات موسسه آموزش عالی احرار جهت رفاه و اطلاع شما داوطلبان گرامی بشرح زیر اعلام می گردد:

1- دانشجویان رتبه اول تا سوم هر رشته تحصیلی در پایان هر نیمسال تحصیلی به ترتیب از پرداخت 100، 75 و 50 درصد شهریه ثابت نیمسال بعد معاف خواهند شد.

2- کلیه دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه می توانند با پرداخت هزینه از خوابگاه های خودگردان تحت نظارت دانشگاه گیلان استفاده نمایند.

3- دانشجویان در دوران تحصیل از مزایای بیمه حوادث دانشجویی استفاده می نمایند.

4- دانشجویان متقاضی استفاده از وام دانشجویی می توانند براساس ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تامین بودجه از سوی وزارت متبوع از مزایای این وام بهرمند شوند.

5- دانشجویان می توانند روزانه از یک نوبت غذای گرم سلف سرویس استفاده نمایند.

6- اساتید و مدرسین موسسه آموزش عالی احرار رشت از اساتید و متخصصین برتر دانشگاه های استان گیلان می باشند.

7- دانشجویان در طول تحصیل در این موسسه از امکانات کمک آموزشی و تجهیز شده در محل موسسهاز جمله آزمایشگاه ها، کارگاه ها، سایت های کامپیوتری، آتلیه های معماری و کتابخانه به همراه سالن های مطالعه استفاده نمایند.

8- دانشجویان می توانند کتابها و منابع درسی خود را که غالبا توسط موسسه چاپ و در دسترس است از انتشارات موسسه با تخفیف دانشجویی تهیه نمایند.

9- دانشجویان در صورت نیاز به مشاوره می توانند از مرکز مشاوره موسسه در رابطه با مسایل خانوادگی، روحی روانی، آموزشی و ... استفاده نمایند.