کارت ورود به جلسه امتحان و مقررات و تخلفات امتخانی

دانشجویان گرامی بمنظور دریافت کارت ورود به جلسه امتحان می توانید از طریق سامانه آموزشی خود اقدام نمایید.

دقت داشته باشید جهت انجام هرگونه عملیات آموزشی می باید ابتدا فرم های ارزشیابی را تکمیل نموده و نسبت به تسویه حساب کامل مالی اقدام نمایید.

تاریخ دقیق و زمان امتحان در کارت ورود به جلسه امتحانات درج گردیده است.

توجه: از ورود دانشجویان فاقد کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی (اصلی) به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.

--------------------------------------------- قابل توجه کلیه دانشجویان -------------------------------------------

از مراجعه حضوری به آموزش موسسه در زمان برگزاری امتحانات خودداری نمایید. در شرایط اضطراری می توانید از مکان های تعبیه شده از بیرون آموزش با کارشناس رشته خود در ارتباط باشید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* مقررات و تخلفات امتحانی *

قابل توجه کلیه دانشجویان:

1-   روز و ساعت برگزاری امتحانات پایان نیمسال را با دقت در کارت ورود به جلسه امتحان مطالعه فرمایید.

2-  همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات و اصل کارت دانشجویی در جلسه امتحان الزامی می باشد.

3- پس از شروع امتحان هر درس، از ورود دانشجویان به جلسه امتحان جلوگیری به عمل خواهد آمد. لذا در روز برگزاری امتحان حداقل نیم ساعت زودتر از زمان مقرر در محل موسسه حضور به هم رسانید.

4- از آوردن جزوه، یادداشت، کتاب، کیف و تلفن همراه و ... به جلسه امتحان اکیداً خودداری فرمایید، درصورت مشاهده ضمن جمع آوری آنها توسط مراقبین، پرونده دانشجوی خاطی به شورای انضباطی موسسه ارجاع داده خواهد شد.

5-  استفاده از یادداشت، کتاب و جزوه یا استفاده از ورقه امتحانی دانشجوی مجاور و یا داشتن هرگونه اوراق فاقد مهر تأیید آموزش تخلف محسوب گشته که در صورت مشاهده ضمن درج نمره 25/0 برای آن درس، موارد به شورای انضباطی گزارش خواهد شد.

6- در امتحاناتی که استفاده از ماشین حساب مجاز می باشد، استفاده از ماشین حساب های پیشرفته یا ماشین حساب دیگران مجاز نمی باشد.

7- از صحبت کردن با دیگران در جلسات امتحان اکیداً خودداری فرمایید.

8- دانشجویان به هیچ عنوان حق خارج شدن از جلسه امتحان قبل از امضاء صورتجلسه امتحان و تحویل اوراق امتحانی را نخواهند داشت.

« موفق باشید »

:: آموزش موسسه آموزش عالی احرار ::