اطلاعیه مهم در خصوص دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات

دانشجویان گرامی جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات به نکات زیر دقت فرمایید:

1-  کارت ورود به جلسه امتحان از تاریخ 92/10/01 در وب سایت موسسه (سامانه امور آموزشی) آماده دریافت می باشد.

2-  جهت فعال شدن و دریافت کارت ورود به جلسه امتحان می باید فرم های ارزشیابی را تکمیل نمایید.

3-  جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحان می باید تسویه حساب کامل مالی نمایید.

4-  دانشجویان بدهکاری که کارت ورود به جلسه امتحان را دریافت نکرده باشند حق حضور در جلسه امتحانات را نخواهند داشت.

5-  همراه داشتن کارت دانشجویی اصلی و کارت ورود به جلسه امتحان در هنگام ورود به حوزه امتحانی الزامی می باشد.

6-  پس از دریافت کارت ورود به جلسه  امتحان به دقت تاریخ و ساعت امتحانات را کنترل نمایید.

بدیهی است کلیه مسئولیت و عواقب ناشی از اشتباه در زمان و تاریخ امتحان به عهده خود دانشجو می باشد.

::--------::---------::---------::---------::---------:: ---------::---------::

مقررات و تخلفات امتحانی :

1-  روز و ساعت برگزاری امتحانات پایان نیمسال را با دقت در کارت ورود به جلسه امتحان مطالعه فرمایید.

2-  همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانات و اصل کارت دانشجویی در جلسه امتحان الزامی می باشد.

3-  پس از شروع امتحان هر درس، از ورود دانشجویان به جلسه امتحان جلوگیری به عمل خواهد آمد. لذا در روز برگزاری امتحان حداقل نیم ساعت زودتر از زمان مقرر در محل موسسه حضور به هم رسانید.

4-  از آوردن جزوه، یادداشت، کتاب، کیف و تلفن همراه و ... به جلسه امتحان اکیداً خودداری فرمایید، درصورت مشاهده ضمن جمع آوری آنها توسط مراقبین، پرونده دانشجوی خاطی به شورای انضباطی موسسه ارجاع داده خواهد شد.

5-  استفاده از یادداشت، کتاب و جزوه یا استفاده از ورقه امتحانی دانشجوی مجاور و یا داشتن هرگونه اوراق فاقد مهر تأیید آموزش تخلف محسوب گشته که در صورت مشاهده ضمن درج نمره 25/0 برای آن درس، موارد به شورای انضباطی گزارش خواهد شد.

6-  در امتحاناتی که استفاده از ماشین حساب مجاز می باشد، استفاده از ماشین حساب های پیشرفته یا ماشین حساب دیگران مجاز نمی باشد.

7-  از صحبت کردن با دیگران در جلسات امتحان اکیداً خودداری فرمایید.

8-  دانشجویان به هیچ عنوان حق خارج شدن از جلسه امتحان قبل از امضاء صورتجلسه امتحان و تحویل اوراق امتحانی را نخواهند داشت.

:: آموزش موسسه آموزش عالی احرار ::