Ahrar Institute of Technology and Higher Education
ماه : 31571
سال : 612211
کل : 6251096

اطلاعیه ثبت نام بدون آزمون (تمدید شد)

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، پذیرش رشته های ذیل در موسسه آموزش عالی احرار بر اساس سوابق تحصیلی ( بدون آزمون ) می باشد:

*** از تاریخ 18 مرداد لغایت 23 مردادماه 1401 از طریق سایت سنجش به نشانی Sanjesh.org ***

جهت مشاهده اطلاعیه کامل ثبت نام بدون آزمون در سایت سنجش اینجا کلیک کنید ...

::   مژده به داوطلبان عزیز سال تحصیلی جدید   ::

موسسه آموزش عالی احرار با امکانات عالی و فضای زیبای آموزشی جدید به مساحت تقریبی بیش از چهارهزار متر مربع، آماده پذیرش دانشجویان عزیز در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد. مجموعه جدید شامل کلاس های آموزشی، سالن های مطالعه، سالن کنفرانس و سایر بخش ها با کیفیت ممتاز، تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی بی نظیر در استان گیلان و چهار سایت کامپیوتری برای بهره مندی دانشجویان است.

تسهیلات دانشجویی در موسسه آموزش عالی احرار:

1-     برگزاری کلاس های آموزشی در مقطع کارشناسی ارشد در روزهای پایانی هفته

2-    داوطلبان متقاضی تحصیل در موسسه آموزش عالی احرار در صورتیکه انتخاب اول آنها یکی از رشته های تحصیلی موسسه باشد می توانند تا سقف 15درصد از تخفیف ویژه در شهریه ثابت استفاده نمایند.

3-   دانشجویان با نسبت خانوادگی درجه یک (برادر، خواهر، همسر و فرزند) در طول دوره تحصیل، هرکدام تا سقف 15درصد مشمول تخفیف در شهریه ثابت می باشند.

4-    دانشجویان ممتاز هر رشته تحصیلی در هر سال تحصیلی می توانند تا سقف 20درصد از تخفیف در شهریه ثابت استفاده نمایند.

5-    دانشجویان جدید الورود که معدل مقطع قبلی آنها حداقل 17 تمام باشد مشمول 15درصد تخفیف شهریه ثابت می شوند.

6-    پرداخت وام دانشجویی از طریق صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برقراری تسهیلات صندوق دانشگاه از طریق منابع داخلی با مشارکت بانک های قرض الحسنه رسالت و مهر ایران.

7-    بهره مندی از سلف سرویس موسسه با نرخ دانشجویی و بوفه دانشجویی.

8-   امکان بهر مندی از تجهیزات آزمایشگاهی و ارتقاء کیفیت دانش علمی - تخصصی دانشجویان.

9-    بهره مندی رایگان از امکانات و تجهیزات ورزشی در سطح استان و مربیان مجرب تربیت بدنی استان.

10-  بهره مندی از کلاس های تخصصی فوق برنامه در زمینه دانش های نوین و آموزش نرم افزارهای کاربردی و شیوه های برنامه نویسی تخصصی.

11-  برگزاری مسابقات علمی، تخصصی و ورزشی دانشجویی و اعطای جوایز.

12- حمایت کامل از طرح های تخصصی دانشجویی در راستای ارتقاء نبوغ دانشجویی و تحقق دستاوردهای دانش بنیان.

13-  چاپ و نشر آثار علمی- تخصصی دانشجویی به صورت مقالات و کتب با رعایت ضوابط کارشناسی علمی.

14- اجرای بازدیدهای دانشجویی از مراکز علمی- صنعتی و زیارت عتبات و اماکن مقدس.

15- برگزاری دوره های مهارت آموزی با اعطای گواهی نامه معتبر در قالب تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه ای