امتحان واحد تربیت بدنی و ورزش 1 در نیمسال اول 99

" باسمه تعالی "

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانیکــه واحـد "تـربیـت بـدنی و ورزش یک"را  اخذ نموده اند می رساند :

*  امتحان این دروس به صورت مجازی برگزار می گردد .

* با توجه به شماره واتس آپی که از طرف اساتید در اختیار قرار می گیرد ، هر دانشجو حداکثر سه دقیقه زمان دارد تا ضمن معرفی خود به صورت شفاف و روشن بلافاصله 30 ثانیه حرکت شنا سوئدی حدوداً یک دقیقه استراحت و سپس 50 ثانیه دراز و نشست در محدوده زمانی سه دقیقه و بدون وقفه ارسال نماید .

* برای درس تربیت بدنی پروژه ای در ارتباط با آمادگی جسمانی و برای درس ورزش یک پـروژه ای در ارتباط با یک رشته ورزشی به دلخواه می بایست تا پایان دی  ماه برای استاد مربوطه ارسال نماید .

* در صورت هرگونه سؤال و اطلاعات می توانید از طریق واتس آپ با شماره  09111345441 مدیر گروه تربیت بدنی و

یا شماره سانترال موسسه 19 و 32439113 داخلی 129 در صبح روزهای زوج تماس حاصل فرمائید .

با آرزوی توفیق الهی

احمد غفوری